Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Login

Din indkøbskurv

Prisberegningsdato
SubtotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Shop videreTøm kurvenGå til bestilling

Menuen

https://www.lauvring.dk/

PRESSEMEDDELELSE

18.09.2019


I.C. Lauvring A/S skifter navn til Lauvring A/S. Navneskiftet er en del af vores nye strategi for at sikre en synlig og stærk markedsposition.

Med vores nye ejer i ryggen kan vi nu rulle den nye strategi mod et endnu mere relevant Lauvring hurtigere ud. Vi kommer til at styre efter vores vision om at være en markant leverandør af unikke produkter og stærke koncepter til florister, havecentre og brugskunstbutikker.

Med det nye navn følger også en ny visuel identitet, som rulles ud i den kommende tid. Vores webshop har allerede ændret navn til www.lauvring.dk.


Webshoppen opdateres løbende med nye funktioner – så klik ind og kig med.

Hvis du ønsker at modtage gode tilbud fra os på mail, så skynd dig at blive registreret som kunde på webshoppen og sæt kryds i feltet omkring nyhedsmails.PRESSEMEDDELELSE

29.07.2019


I.C. Lauvring Holding ApS er dags dato solgt til Dalema Gruppen, Norge med virkning fra 1.1.2019.


Som et led i et generationsskifte overtager Dalema Drift A/S alle selskaber i I.C.Lauvring koncernen, hvor adm. direktør Per Nybo Nielsen forsætter som daglig leder.

I.C. Lauvring blev grundlagt i 1987 med hovedkontor og lager (7000 m2) i Vildbjerg udenfor Herning. Selskabet betjener Danmark, Norge, Sverige, Island, Tyskland, Østrig, Irland og England med interiør og udendørs produkter, som sælges i blomsterbutikker, havecentre og byggemarkeder.

I.C. Lauvring har en omsætning på ca. 55 mio. dkk., og er en ledende aktør indenfor sit område, og har siden starten altid fokuseret på at levere høj kvalitet og god service til kunderne.


I forbindelse med overtagelsen udtaler Per Nybo Nielsen:
”Det er en rigtig god dag for alle medarbejdere i I.C. Lauvring, da vi bliver en del af en stærk gruppe, der også har aktiviteter indenfor vores branche. Vi forventer en styrkelse af vores koncept og sourcing, ligesom driften kan optimeres gennem en række synergier. Vi ser overtagelsen som en flot accept af den markedsposition, som I.C. Lauvring har opbygget siden 1987.”


Med købet af I.C. Lauvring A/S styrker Dalema Gruppen sin position som eet af Skandinaviens største handelshuse med en total omsætning i 2019 på omkring 1.6 mia. NOK.

Dalema styrker samtidig sine danske aktiviteter, og etablerer et brohoved til kontinentet.Eventuelle spørgsmål kan rettes til:


Per Nybo Nielsen

CEO I.C. Lauvring
Tlf. +45 27 20 10 80
Mail: pnn@iclauvring.dk

www.iclauvring.dk


Dag Leo Martinsen

CEO Dalema
Tlf. +47 91 77 68 78
Mail: dag.leo@dalema.no

www.dalema.no